Theorie examen reserveren

Op Mijn CBR kun je eenvoudig en snel zaken regelen met het CBR. Hiervoor moet je wel inloggen met je eigen DigiD. Zorg dat je gegevens goed beveiligd zijn wanneer je een openbare computer gebruikt. Wanneer je klaar bent vergeet dan vooral niet uit te loggen!

Hoe werkt DigiD?

Je zult eerst heel even de website van Mijn CBR verlaten,je zult dan terecht komen op de website van DigiD. Na het inloggen met je persoonlijke DigiD kom je vanzelf terug op Mijn CBR.

Heb je nog geen DigiD?

Als je nog geen DigiD hebt vraag deze dan aan op digid.nl . Gebruik nooit de DigiD van een ander dus ook niet van familie of goede vrienden dit mag absoluut niet. Je kunt een aanvraagformulier voor een theorie-examen opvragen via de klantenservice.

Hoe moet je je theorie examen reserveren?

Let op!

Om theorie-examen te mogen doen heb je een geldig legitimatiebewijs nodig. Check dus ruim op tijd of jou legitimatiebewijs nog geldig is. Je moet ook in de gemeentelijke basisadministratie zijn ingeschreven.

Wil je toch je examendatum veranderen? Dit kan je zelf doen via Mijn CBR. Hiervoor heb je wel je DigiD nodig. Let wel op is je examendatum al binnen een week? Dan kan je wel je examendatum veranderen maar alleen naar een eerdere datum, dit is alleen mogelijk wanneer hier nog plek voor is. Heb je het theorie examen aangevraagd via je rijschool en wil je de datum veranderen? Neem dan gewoon even contact op met de rijschool.