Het nieuwe rijden

In de afgelopen jaren is er veel veranderd onder de motorkap van auto’s. Denk aan brandstofinjecties, motormanagement systemen, verbeterd smeermiddel, brandstoffen en meer vermogen bij een lagere toerentallen. Al deze veranderingen vragen natuurlijk ook om een verandering van rijstijl. In de praktijk zien wij dat veel automobilisten nog rijden op de manier die ze 25 jaar geleden hebben geleerd. Deze rijstijl was bedoeld voor auto’s met een andere autotechniek, en niet voor de auto’s die we nu hebben. De nieuwe rijstijl maakt optimaal gebruik van de voordelen die de moderne motor te bieden heeft. De nieuwe rijstijl is dus een leuke en comfortabele rijstijl. Het nieuwe rijden is ook veilig en bespaart brandstof.

Bij het nieuwe rijden gaat het niet om veel grote aanpassingen, maar om relatief kleine aanpassingen die veel opleveren. Het nieuwe rijden draagt ook bij aan het verminderen van de CO2 uitstoot. Het wordt hierom ook ondersteunt door de Ministeries van Verkeer en Waterstaat, VROM en Economische Zaken.

Rijstijl tips van “Het nieuwe rijden”

Ben jij dus op zoek naar rijles Huissen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In deze omgeving zul je ons altijd op de weg zien, weer iemand aan het klaarstomen voor het behalen van zijn of haar rijbewijs. Dit doen wij met veel plezier en dat zul je dan ook terugzien in onze manier van lesgeven. Omdat wij dit met veel passie en gedrevenheid willen overbrengen maakt het voor ons elke dag een leuke dag om mensen aan hun rijbewijs te helpen. Onze tarieven kun je vinden op onze tarievenpagina.