Ervaringen

"Mijn dochter afgelopen donderdag voor de 1e keer geslaagd, met dank aan rijschool Simpelweg!!!"
Angelique Lenting
"Bedankt namens Rowan voor de fijne lessen."
Saskia Grootveld van Maasakker
"Super leerzame en gezellige lessen gehad!"
Kate Witjes
"Vandaag is mijn dochter in 1x geslaagd. Bjorn en Yvonne bedankt voor het harde werken, motiveren en de leuke lessen! Dit succes is echt mede te danken aan jullie inzet!"
Marco Mewe
"ik ben super te vreden. Een hele fijne instructeur die serieus kan zijn,maar ook in voor een grapje is. Zeker een aanrader om snel je rijbewijs te willen halen!"
Joëlle Kuijs
"Hele hele goede, maar vooral ook leuke lessen gehad. Je leert super veel, maar tussendoor is er ook tijd voor wat lachen. Een super goede rijschool die alles op orde heeft. Heel erg bedankt!"
Julia
"Vandaag in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen. Ik wil rijschool Simpelweg hier nogmaals heel erg voor bedanken. Zonder al die leuke maar vooral leerzame lessen was het nooit gelukt! Vanaf rijles 1 heb ik me altijd op mijn gemak gevoeld en als het even niet lukte werd het altijd duidelijk en rustig uitgelegd. Had me geen betere rijschool kunnen wensen 🎉🚘"
Robin Schrooten
"In juli begonnen met rijlessen bij Simpelweg. Altijd super leuke gezellige, maar vooral leerzame lessen gehad. Alles wordt rustig uitgelegd waardoor je je al snel op je gemak voelt in de auto. Vandaag ben ik in 1x geslaagd en ik wil Rijschool Simpelweg heel erg bedanken! Ik raad het zeker iedereen aan😁"
Julia de Vries
"Vandaag ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijexamen en dat allemaal dankzij Rijschool Simpelweg. Ik werd erg persoonlijk begeleid en voelde me zelfverzekerd op de weg en op mijn gemak in de auto. Ik wil Rijschool Simpelweg heel erg bedanken voor alle fijne rijlessen en zal het zeker aanraden voor hen te kiezen!"
Zoe Koen
"Goede rijschool, professionele rijinstructuur, altijd netjes op tijd"
Pascale van de Sande-Bakker
"Goede rijschool, leuke en leerzame lessen! Bedankt voor alles. 😃Zeker een aanrader!!"
Merel Wemmers
"Ik ben destijds overgestapt naar rijschool simpelweg de beste keuze ooit geweest! Ik heb met veel plezier leerzame rijlessen gehad bij deze ervaren instructeurs! Ik ben in 1x geslaagd bij deze rijschool. Ik heb door de leerzame rijlessen van Yvonne en Bjorn veel zelfvertrouwen gekregen achter het stuur, ik rij met heel veel plezier. Bedankt daarvoor. Ik raad zeker rijschool simpelweg aan!"
Kimberly Spies

Ook graag een recensie over jouw ervaring met Rijschool Simpelweg schrijven?