Ervaringen

Mijn dochter afgelopen donderdag voor de 1e keer geslaagd, met dank aan rijschool Simpelweg !!!

Angelique Lenting

Bedankt namens Rowan voor de fijne lessen.

Saskia Grootveld van Maasakker

Super leerzame en gezellige lessen gehad!

Kate Witjes

Vandaag is mijn dochter in 1x geslaagd. Bjorn en Yvonne bedankt voor het harde werken, motiveren en de leuke lessen!
Dit succes is echt mede te danken aan jullie inzet!

Marco Mewe

ik ben super te vreden. Een hele fijne instructeur die serieus kan zijn,maar ook in voor een grapje is. Zeker een aanrader om snel je rijbewijs te willen halen!

Joëlle Kuijs

Hele hele goede, maar vooral ook leuke lessen gehad. Je leert super veel, maar tussendoor is er ook tijd voor wat lachen. Een super goede rijschool die alles op orde heeft. Heel erg bedankt!

Julia

Goede rijschool, leuke en leerzame lessen! Bedankt voor alles. 😃

Zeker een aanrader!!

Merel Wemmers

In juli begonnen met rijlessen bij Simpelweg. Altijd super leuke gezellige, maar vooral leerzame lessen gehad. Alles wordt rustig uitgelegd waardoor je je al snel op je gemak voelt in de auto. Vandaag ben ik in 1x geslaagd en ik wil Rijschool Simpelweg heel erg bedanken! Ik raad het zeker iedereen aan😁

Julia de Vries

Vandaag ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijexamen en dat allemaal dankzij Rijschool Simpelweg. Ik werd erg persoonlijk begeleid en voelde me zelfverzekerd op de weg en op mijn gemak in de auto. Ik wil Rijschool Simpelweg heel erg bedanken voor alle fijne rijlessen en zal het zeker aanraden voor hen te kiezen!

Zoe Koen

Goede rijschool, professionele rijinstructuur, altijd netjes op tijd

Pascale van de Sande-Bakker

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen. Ik wil rijschool Simpelweg hier nogmaals heel erg voor bedanken. Zonder al die leuke maar vooral leerzame lessen was het nooit gelukt! Vanaf rijles 1 heb ik me altijd op mijn gemak gevoeld en als het even niet lukte werd het altijd duidelijk en rustig uitgelegd. Had me geen betere rijschool kunnen wensen 🎉🚘

Robin Schrooten

Ook graag een recensie over ons schrijven? Klik hier!