Rijles Bemmel

Snel je rijbewijs halen bij rijschool Bemmel?

Ben jij opzoek naar leuke Rijles Bemmel? Als jij goede, leuke maar vooral goed begrijpende autorijlessen hebt gehad, is de kans groter dat jij in één keer slaagt. Wij bij Rijschool Simpelweg zijn dan ook super gedreven en gepassioneerd over het rijles geven. Rijles Bemmel bij rijschool Simpelweg zal dan ook altijd precies afgesteld worden op wat jij als cursist nodig hebt om jouw rijbewijs te halen.

Passie en gedrevenheid

Rijles Bemmel bij Simpelweg staat voor passie en gedrevenheid. Rijlessen bij ons staat garant voor een veilige leeromgeving en je leert met een verantwoorde manier met de lesauto om te gaan. Omdat wij het zelf belangrijk vinden dat jij later goed de weg op gaat zonder een gevaar te vormen voor de andere weggebruikers. Lijkt je dit wat? Geef je dan op voor een proefles.

Rijles vanaf 16,5 jaar

Je kunt bij Rijschool Simpelweg als beginnen met rijlessen vanaf je 16,5. Dit is een nieuwe regel genaamd 2toDrive. Je mag beginnen met je theorie examen vanaf 16 en zodra je 17 bent geworden, mag je jouw praktijkexamen aanvragen. Als jij dan op je 17e jouw rijbewijs hebt gehaald, mag je tot je 18e alleen maar rijden met een begeleider naast je. Deze begeleider moet minimaal 5 jaar een rijbewijs hebben en 27 jaar oud zijn. Er zijn nog meer eisen waaraan jouw begeleider moet voldoen, die kun je hier vinden.

Waar kun jij ons vinden?

Onze rijschool is gevestigd in Arnhem maar wij geven voornamelijk rijles in Bemmel, Huissen, Haalderen, Gendt en Angeren. Als jij niet in één van deze plekken woont, is dat natuurlijk geen probleem. In overleg er meer mogelijk. Je kunt dan altijd even contact met ons opnemen via onze contactpagina. Je zou ook altijd even kunnen bellen of whatsappen naar 06 – 43 72 90 29.

Proefles aanvragen