Over ons

Bent u op zoek naar een professionele autorijschool in Arnhem/gemeente Lingewaard/Elst en omgeving, die deskundig rijles geeft en zorgt dat u zo efficiënt mogelijk uw rijbewijs behaalt, dan bent u bij Rijschool Simpelweg aan het juiste adres. Rijschool Simpelweg is een rijschool waarbij veel PASSIE en GEDREVENHEID naar voren komt. Bij ons staat de leerling centraal. De kracht van Rijschool Simpelweg zit vooral in de goede en sfeervolle begeleiding en we hebben aandacht en geduld voor onze leerlingen. De lessen worden op maat gemaakt en waar nodig bijgesteld. Bij ons krijg je waar voor je geld en afspraken worden nagekomen. Vanaf nu is het alleen mogelijk om te lessen in een schakelauto.
rijles Bemmel
Wij zijn het adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen. Wij staan garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt. Alles wat nodig is voor een veilige toekomst op de weg. Graag willen wij je uitnodigen voor een proefles bij Rijschool Simpelweg.

Waarom kiezen voor ons

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd een rijopleiding op maat
  • Deskundige rij-instructeurs
  • Rijles in een nieuwe, comfortabele lesauto
  • Rijles maandag/vrijdag van 7.30 uur tot 17.30 uur 
  • Je wordt thuis opgehaald en thuis afgezet.
  • Rijschool Simpelweg is de sleutel tot simpel en veilig rijden
Wij vinden het belangrijk om onze leerlingen de beste begeleiding te bieden vanaf het moment dat ze starten aan hun proefles tot aan het uiteindelijke praktijkexamen. Wij bestaan uit een enthousiast team die jou graag de fijne kneepjes van het autorijden onder de knie brengt.

Direct inschrijven

Wil je je direct inschrijven bij ons? Dat kan via het onderstaand invulformulier! Zodra we je inschrijving hebben ontvangen zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. In overleg zullen we een proefles inplannen zodat je een goede inschatting krijgt van hoeveel lessen je nodig hebt.